Bûche de noël
Bûche de noël af marcipan, pistacie tranebær og nougat
Ingredienser
400 g Summerbird marcipan
75 g tørrede tranebær
50 g pistacienødder uden hinde og skal
50 g karameliseret eller letristede hasselnødder
1 økologisk appelsin, skallen herfra
150 g Summerbird nougat
Kakao
Flormelis
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Bûche de noël
- Hak tranebær, pistacienødder og hasselnødder groft og rør det sammen med marcipanen.
- Tilsæt reven appelsinskal og rør det yderligere sammen.
- Form marcipan massen til et brød.
- Rør nougaten blød og kom den i en sprøjtepose.
- Sprøjt nougaten på toppen af brødet og glat det ud.
- Rids bark mønster i nougaten med en gaffel.
- Sæt marcipan/nougat brødet på køl et par timer, inden servering.
Servering
-
Ved servering drysses marcipanbrødet med en smule kakao og flormelis.
-
Serverer gerne brødet på et skærebræt med en kniv på siden, så man selv kan skære det i skiver.
Ingredienser
Se andre opskrifter
- Af Summerbird Organic 14. April 2024
Madeleines med Amber Classic
- Af Summerbird Organic 19. Marts 2024
Mazarintærte på Summerbird marcipan & Amber Classic-Chokolade
- Af Summerbird Organic 28. Februar 2024
Påsketærte med Amber Quail Eggs
- Af Summerbird Organic 27. Januar 2024
Forårscheesecake