Mangotærte med Amber Quail Eggs

Mangotærte med Amber Quail Eggs

Af Summerbird Organic 16. Januar 2024

Chokoladetærte på Amazonas 61%, Mangoganache med mørk chokolade Guayas 71% & Amber Quail Eggs.

Ingredienser

Mangoganache

1/2 dl fløde

1,25 dl koncentreret mango juice

50 g smør

120 g mørk chokolade Guayas 71%

1 knivspids salt


Andet


12 stk. Tartelet - Amazonas 61% chokoladetærter


Amber Quail eggs fra Summerbird

Ynglings krydderurter som f.eks kørvel eller citron verbena



Sådan gør du

Du kan markere de punkter du allerede har gennemført

01

Mangoganache

  • Hak chokoladen fint.
  • Skær smørret i tern og sæt det på køl.
  • Lun fløde, mangojuice og salt i en gryde.
  • Tilsæt den hakkede chokolade, og lad den smelte ud i blandingen under omrøring.
  • Træk gryden fra varmen, og lad massen falde en smule i temperatur.
  • Pisk det kolde smør ud i ganachen lidt efter lidt.
  • Når ganachen har nået stuetemperatur, fordeles den i de 12 chokoladeskåle.
  • Sæt chokoladeskålene på køl natten over, eller indtil ganachen har sat sig.
02

Servering

  • Tag de 12 chokoladetærter med mangoganache ud fra køl 5 minutter før servering og pynt dem med Amber Quail Eggs og krydderurter.

03

Ingredienser

Se andre opskrifter