Varm Amber chokolade
Ingredienser
1/2 stang vanilje
20 g smør
2 kanelstænger
1 l sødmælk
275 g Summerbird Amber chokolade, groft hakket
2 dl. kraftig kaffe
Lidt flødeskum
Sådan gør du
Du kan markere de punkter du allerede har gennemført
Fremgangsmåde
- Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
- Kom smørret i en tyk bundet gryde og lad det bruse op.
- Sauter vaniljekorn, vaniljestang og kanelstænger heri et kort øjeblik.
- Tilsæt nu mælk og Amber chokolade i gryden og bring det langsomt tæt på kogepunkt under omrøring til chokoladen er smeltet.
- Træk herefter chokoladen fra varmen og lad den trække smag af krydderierne 5 minutter.
- Sigt chokoladen over i en ny gryde og tilsæt kaffen, varm den yderligere op og serverer den straks .
- Dekorer med flødeskum.
- OBS. Ønsker man en børne venlig udgave uden kaffe, kan denne sagtens undlades.
Ingredienser
- Amber Classic
70 DKK - Amber Classic
130 DKK
Se andre opskrifter
- Af Summerbird Organic 14. April 2024
Madeleines med Amber Classic
- Af Summerbird Organic 19. Marts 2024
Mazarintærte på Summerbird marcipan & Amber Classic-Chokolade
- Af Summerbird Organic 28. Februar 2024
Påsketærte med Amber Quail Eggs
- Af Summerbird Organic 27. Januar 2024
Forårscheesecake